Fotoutmaning 2: Vinnare

Nu har vi återigen funderat, vägt och våndats, och till slut kommit fram till ett resultat..

Innan vi avslöjar vilka som vunnit så vill vi dock återigen rikta ett stort tack till alla er som anstränger er och fotar så många fina bilder – ni gör oss både stolta och glada! Vi hoppas att ni tycker att detta är lika roligt som vi gör! Nu är det dags att presentera vinnarna i del 2 av vår Fotoutmaning:

micmarmik

Instagrammaren @micmarmik

Instagram-användaren @micmarmik bjuder på en färgsprakande komposition med ett spännande perspektiv där tulpanerna i förgrunden lyfter fram färgerna i det virkade alstret och skapar en spännande bild. Vi älskar det!

stickning_virkning_somnad_foto

Instagrammaren @stickning_virkning_somnad_foto

@stickning_virkning_somnad_foto har fotat ett klassiskt stilleben där de mossbelupna brädorna bildar en underbar bakgrund till de sirliga vantarna! Den naturliga rekvisitan ger associationer till skogspromenader och strandfynd. Här har fotografen låtit kontraster mötas på ett mycket spännande och lyckat sätt!

anette.sobestiansky

Instagrammaren @anette.sobestiansky

Med små medel lyckas Instagram-användaren @anette.sobestiansky ge oss en föraning om våren, samtidigt som tröjan presenteras på ett både tydligt och inbjudande sätt! Den gröna mossbädden ger också en helgjuten bakgrund åt plagget – rent färgmässigt. Helt enkelt, och helt vackert!


Vi säger stort grattis till alla vinnarna, som får ett nystan Soft Raggi i valfri färg. Nu vill vi uppmana er alla att ta er in på Instagram och spana in hashtaggen #fotoutmaningjarbo, där ni hittar massvis av inspirerande bilder! Sen är det bara att hålla utkik efter del 3 av vår Fotoutmaning, som dyker upp här på bloggen senare under dagen…

 

 

 

jarbo_rgb

© Copyright Järbo Garn.
Reproducering och publicering av material och texter är ej tillåten utan medgivande från Järbo Garn AB.
Du är däremot varmt välkommen att länka hit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *