Grattis!

Du hittar alla inlägg i Aftur knitalong här.

There is an English translation to this on kammebornia.se!

Nu är Aftur knitalong officiellt avslutad men nog är vi många som kommer att fortsätta sticka islandströjor! Och kanske är ni flera som funnit inspiration men inte riktigt kommit igång ännu. Då är det bra att veta att alla blogginlägg ligger kvar både på min blogg och på Järbobloggen, så det är bara att kika in och inspireras när det passar. Facebookgruppen Aftur knitalong kommer också att finnas kvar och ni är fantastiska på att hjälpa och inspirera varandra där!

Tusen tack för allt engagemang i denna roliga knitalong och tack för alla bilder ni delat på era fantastiska tröjor och koftor.

Det är dags att presentera tre vinnare som får garn i valfria färger till varsin ny Aftur!

 

erika

Erika Johansson @lillagarnkorgen som stickat sin Aftur i färger inspirerade av tallen och med nytänkande i färgval när det gäller kontraster i oket och på knappkant och resår. Dessutom har Erika skrivit en vers att bli glad av, som komplement till sin lekfulla bild med den segerkänslan som gärna uppstår när en fin tröja eller kofta har stickats klart.

I Norrland får vi vänta på vårens tecken och grönska,
men vinterns snömängder kommer snart falla i glömska.

Med trevande steg försökte jag mig på min första kofta,
och den kommer jag använda väldigt ofta.

Inspirationen till koftan kommer från en tall,
och trädets färger och nyanser blev okets mall.

Men tur är det kanske att vintern här är rätt lång,
så hinner jag använda koftan länge denna säsong.
Tack för en trevlig knitalong!

 

Hanna

Hanna Hjalmarsson @stickavirkorslost  som firar in våren med att byta till sommardäck i sin nya Aftur, vilket vårtecken! Och vilken härlig bild med tröjan in action och med det röda hårbandet som snygg komplementsfärg till den gröna tröjan.

 

Skärmavbild 2018-04-26 kl. 15.45

Ingalill Elfgren @hantverket som jobbar med veden, klädd i sin vackra tröja, och presenterar en vacker bild där ljuset spelar en viktig roll och tillsammans med ullen och veden ger en tidlös, mjuk känsla.

 

IMG_8217

Sen vill jag förstås ge alla er som deltagit en stor eloge för alla maskor ni stickat och all inspiration ni spridit. Vi är alla vinnare! Tack för den här tiden, jag hoppas vi hörs och ses igen! Mig finner ni på Kammebornia podcast på Youtube, på @kammebornia på Instagram och på facebook som Kammebornia samt på min blogg kammebornia.se

jarbo_rgb

© Copyright Järbo Garn.
Reproducering och publicering av material och texter är ej tillåten utan medgivande från Järbo Garn AB.
Du är däremot varmt välkommen att länka hit.

2 kommentarer om “Grattis!

  1. Mycket bra val av vinnare! Superhärliga bilder alla tre. Och grattis till oss alla som varit med till alla nya tröjor/koftor. Det har varit stor inspiration att följa alla!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *