Höstsockan: Vinnare

Då har det äntligen blivit dags att utse vinnarna i vår fototävling för Höstsockan!

Att utse tre favoriter var inte ett enkelt jobb – många fina bidrag har kommit in både via Facebook, Instagram och mail. Efter mycket funderande, vägande och vridande har vi dock kommit fram till att vinnarna är..

@garnknuten

@garnknuten fångar ögonblicket genom en harmonisk och finstämd bild. Vi förflyttas från vår egen vardag till den trivsamma förstubron – känner hur yllesockorna värmer i den krispiga höstkylan! Vi vill belöna den vackra helheten samtidigt som vi passar på att skicka med några extra pluspoäng för det fina färgspelet mellan sockorna i förgrunden och pumporna i bakgrunden!

@dattratilnilsen

@dattratilnilsen låter oss dyka rakt ned i ett stillsamt och färgstämt universum, där vi får blicka ut över den höstfina trädgården med en hund vid vår sida! Sockorna hamnar i centrum medan inramningen skänker djup och närvaro åt bilden. Vi vill belöna den vackra bildkompositionen samtidigt som vi tar chansen att skicka med ett gäng extra pluspoäng för den fina matchningen mellan bottenfärgen i sockan och trägolvet.

Eva-Lena Liljeqvist

Eva-Lena Liljeqvist bjuder – genom en kombination av mustiga höstfärger – på en riktig färgexplosion! Att se på denna färgstarka och energifyllda bild, känns ungefär som att dricka vitamindryck med ögonen… Vi uppskattar enhetligheten, det intressanta materialvalet när det gäller rekvisita (glansigt brokadtyg i kombination med eklöv) och skickar också med en hög extra pluspoäng för det modiga färgvalet på sockorna!

Samtliga vinnare har kontaktats, antingen via mail eller sociala medier.


Avslutningsvis vill vi bara bara tipsa er om att hålla utkik efter vår kommande knit-along #julsockan. Mer info läggs upp här på bloggen inom kort.. 😉

 

 

jarbo_rgb

© Copyright Järbo Garn.
Reproducering och publicering av material och texter är ej tillåten utan medgivande från Järbo Garn AB.
Du är däremot varmt välkommen att länka hit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *