Julsockan: Vinnare

Då har det äntligen blivit dags att utse vinnarna i vår fototävling för Julsockan!

Att utse tre favoriter var inte ett enkelt jobb – många fina bidrag har kommit in från alla håll och kanter. Efter mycket funderande, vägande och vridande har vi dock kommit fram till att vinnarna är..

Åsa Rehn

Med en välbalanserad och mild helhet skapar Åsa Rehn (@styrled på Instagram) en stämningsfull bild, där julsockan fått en spännande inramning. Vi uppskattar hur trädstammen i bakgrunden tillför en naturlig struktur som kompletterar ullens mjuka yta, och hur den lilla tomten blir en fin färgklick, samt hur skenet från lyktan försätter oss i den rätta julstämningen.

Ylwa Eriksson

Med naturen som bakgrund hamnar julsockan i centrum för våra blickar i Ylwa Erikssons (@ylwisbilder på Instagram) bild! Vi gillar hur den får djup tack vare den vintergröna enen, och hur färgerna kompletterar och lyfter varandra, samt hur den lilla tomtenissen adderar julstämning till helheten.

Cecilia Lindsten

Vi kan inte få nog av juligt stugsittarmys och vill därför belöna Cecilia Lindsten som skapat denna inbjudande brasbild! Värmen sprider sig och julstämningen infinner sig, när julsockan får inta hedersplatsen framför kaminen.

Samtliga vinnare har kontaktats via sociala medier.


Avslutningsvis vill vi bara bara tipsa er om att hålla utkik här på bloggen och i våra sociala medier efter nya knit-along’s. Mer info kommer.. 😉

 

 

jarbo_rgb

© Copyright Järbo Garn.
Reproducering och publicering av material och texter är ej tillåten utan medgivande från Järbo Garn AB.
Du är däremot varmt välkommen att länka hit.

2 kommentarer om “Julsockan: Vinnare

  1. GRATTIS alla tre till vinster, superfina bilder alla ! Visst har vi alla haft roligt när vi har stickat Julsockan, även om vi inte vann den här gången !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *