Julvanten: Vinnare

Då har det äntligen blivit dags att utse vinnarna i vår fototävling för Julvanten!

Att utse tre favoriter var inget lätt jobb – många fina bidrag har kommit in från alla håll och kanter! Efter mycket funderande, vägande och vridande har vi dock kommit fram till att vinnarna är..

Anna Krang

Med detta livfulla foto sätter Anna Krang ljuset på vår rika nordiska mönstertradition. Den vackra färgkompositionen skänker både glädje och inspiration inför det nya året! (Juryn vill också sända några extra pluspoäng till den fina hönan som medverkade så snällt på fotot!)

Hanna Engström

Hanna Engström har fångat ett av vinters mest magiska snöfall i en bild som förmedlar värme, kärlek och närhet. Färgerna skapar en kraftfull helhet som ger oss hopp och energi att ta oss an 2019! (Även här vill juryn förstås hälsa så mycket till den vackra hästen på fotot!)

Maria Sjöstedt

Maria Sjöstedts midvinterstilleben får oss att minnas våra barndoms sparkturer med fårfäll på gnistrande vita vintervägar. Denna stilfulla bildkomposition gör att vi ser fram mot många fler härliga vintersportdagar under januari 2019!

Samtliga vinnare har kontaktats via sociala medier.


Avslutningsvis vill vi bara rikta ett stort tack till alla ni som varit med och stickat och tävlat. Ni är helt enkelt bäst! Gott Nytt År och God Fortsättning till er!

 

 

jarbo_rgb

© Copyright Järbo Garn.
Reproducering och publicering av material och texter är ej tillåten utan medgivande från Järbo Garn AB.
Du är däremot varmt välkommen att länka hit.

2 kommentarer om “Julvanten: Vinnare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *