Lagerarbetare

Lagerarbetare på Järbo Garn


Nu söker vi en engagerad och noggrann medarbetare till vårt lager i Sandviken.

Om oss

Järbo Garn är en av Nordens ledande leverantörer av stick- och virkgarner. Vi har även ett brett utbud av tillbehör för stickning, virkning och annat handarbete. Hela företagets organisation är tight där vi jobbar nära varandra mellan de olika arbetsområdena. Läs mer om oss här.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig, en lagerarbetare, som kommer att ha plock och pack som huvudsakliga uppgifter. Du kommer även att jobba med in- och utleveranser.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, huvudsaken är att du har ett engagemang och ett stort intresse av att vilja lära dig.

Viktigt är att du är noggrann, kan läsa och förstå instruktioner samt har lätt för bokstäver och siffror. Du bör ha god samarbetsförmåga och trivas i en händelserik miljö.

Om du tidigare har jobbat inom lager/logistik och har truckkort är det meriterande.

Formell kompetens

  • Kunna läsa och förstå instruktioner
  • Ha lätt för bokstäver och siffror
  • God svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du kan samarbeta, samt har hög arbetsmoral.

Anställningsform / Tjänstgöringsort / Sista ansökningsdag

Heltid / Sandviken / 181231

Tillträdesdag

Sker enligt överenskommelse.

Vi jobbar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag.

Ansökan

Skicka din ansökan ihop med CV och personligt brev till: jan.eriksson@jarbo.se