Revolutionerande strumpstickor

Idag presenterar vi en revolutionerande sticknyhet – Neko’s böjda strumpstickor!

neko_strumpstickor_4_fp

Stickornas innovativa form gör att du bara behöver använda dig av tre stickor – två som håller maskorna på plats och en tredje som du stickar med! Detta gör det både enklare, snabbare och bekvämare att sticka allt ifrån sockor till mössor och ärmar.

neko_strumpstickor_6Neko’s böjda strumpstickor kommer i storlekar från 2.00 mm till 12.00 mm – allt för att de ska passa just ditt projekt och val av garn!

De grövre stickorna har ytterligare en finurlig funktion, som underlättar det där sista momentet på exempelvis mössor, när du ska dra garnet genom maskorna. Här trär du bara garnet i hålet och drar stickan genom alla maskor. Hur lätt som helst!

Börjar du bli nyfiken på hur det fungerar? Då ska du spana in filmen nedan, där vår bloggare Linda visar hur du lägger upp och börjar sticka med Neko’s strumpstickor!

Det går såklart bra att sticka alla sorters sockhälar med dessa stickor! I en kommande film visar Linda hur du stickar klassisk häl med kil. Håll utkik på vår Youtube-kanal –>

Utöver strumpstickor erbjuder även Neko innovativa flätstickor i flera olika storlekar. Dessa patenterade verktyg är designade för att underlätta – den unika, böjda formen tillsammans med de smarta spetsarna gör flätstickandet till en ren fröjd!

neko_flatstickor

Flätstickorna finns i storlekarna 3.00, 4.50, 6.00 och 8.00 mm.

Om du vill läsa mer om dessa spännande verktyg kan du spana in www.nekoknit.com

 

 

jarbo_rgb

© Copyright Järbo Garn.
Reproducering och publicering av material och texter är ej tillåten utan medgivande från Järbo Garn AB.
Du är däremot varmt välkommen att länka hit.

6 kommentarer om “Revolutionerande strumpstickor

    1. Hej Maria! Vart i landet bor du? Dessa stickor är alldeles nya i vårt sortiment, så det är inte så många återförsäljare som hunnit tagit in dem än. Men, du kan alltid be din närmsta återförsäljare ta hem dem: http://aterforsaljare.jarbo.se/

  1. Intressant, men Jag föredrar rundstickor och tekniken magic loop. Då funkar det dessutom att sticka båda sockorna, vantarna och ärmarna på samma gång.

  2. Men som ni visar i videon är det väl inte tänkt att fungera? Isåfall kan man ju lika gärna göra på samma sätt med raka strumpstickor. Meningen är väl att man ska utnyttja böjen till att få arbetet runt???

  3. Jag har testat strumpstickorna men är inte helt förtjust. Tycker stickorna är lite för mjuka och trubbiga för att vara riktigt bra (i alla fall i de tunna storlekar jag har) och det känns ganska mycket bökigare att sticka med dem än med vanliga strumstickor. Men de är väldigt bra som resestickor, eftersom den böjda formen minskar risken för tappade maskor när stickningen ligger i en väska eller kasse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *