Sticka footies och tävla om garn!

I början av sommaren uppmanade vi er att sticka ankelsockor – s.k. Footies – tillsammans med oss!

Tänk så roligt det har varit att se er sticka… på stranden, i ekan, på förstubron, i solen, i hängmattan, i skuggan, i husvagnen, ja egentligen överallt där sommaren är!

Själv har jag haft min lilla stickpåse med mig på vartenda sommaräventyr! Stickat ett par maskor då och då – och låtit sockorna växa i takt med att sommarens dagar flutit förbi. Ibland är det fint med handarbete i det lilla, tycker jag! Att låta annat spela huvudrollen, men ändå ackompanjeras av stickandet…

Och så är det så roligt med färgval under sommaren också! Naturen ”levererar” och vart man än tittar finns det någon fin färg att inspireras av…

Som jag nämnt tidigare tänker vi låta Footies-stickandet mynna ut i en tävling. Närmare bestämt en foto-tävling, där vi liksom kramar det bästa ur sommaren! Många av er har redan hakat på och publicerat härliga sommarbilder! Vill du också vara med? Då ska du göra så här:

  1. Ta en sommarinspirerad bild av dina footies, antingen som ett stilleben eller när du har dem på dig. Ju mer kreativt, desto bättre!
  2. Ladda antingen upp bilden på Instagram under hashtag #stickafooties, lägg den som en kommentar till det fastklistrade toppinlägget i vår Facebook-grupp ”Vi som stickar Järbosockan” eller skicka in den via mail till blogg@jarbo.se.
  3. Håll alla tummar och tår!

Tävlingen pågår från idag fram till och med den 27 augusti, men självklart räknas bilder som redan lagts upp! Tre lyckliga vinnare kommer att utses och presenteras av mig (Maja) och Kalle här på bloggen. Vinnarna belönas i sin tur med ett varsitt garnpaket med valfri färg i Alegria och passande rundstickor eller strumpstickor i Björk till mina fina footies. Hur lyxigt låter inte det?!

För dig som söker inspiration till fototävlingen kan vi tipsa om våra fotoskolor:

Fotoinspiration för sommaren!

Fotoskola: Lär dig föreviga dina sockor

Fotoskola – föreviga dina alster!

Nu återstår bara att önska ett stort LYCKA TILL!

 

 

 

jarbo_rgb

© Copyright Järbo Garn.
Reproducering och publicering av material och texter är ej tillåten utan medgivande från Järbo Garn AB.
Du är däremot varmt välkommen att länka hit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *