Sticka footies: Vinnare

Då har det äntligen blivit dags att utse vinnarna i vår fototävling för stickade footies!

Att utse tre favoriter var inget enkelt jobb – många fina bidrag har kommit in både via Facebook, Instagram och mail. Efter mycket funderande, vägande och vridande har vi dock kommit fram till att vinnarna är..

@eviusleniusstickar

En färgsprakande och välkomponerad bild som verkligen sticker ut i flödet! Färg och form bildar en harmonisk helhet, samtidigt som sockorna känns självklara som blickfång. Den rutiga duken och den vackra buketten ger oss associationer till somriga saftkalas i trädgårdbersån, vilket ger bilden en härlig energi… Vi skulle vilja sammanfatta det så här: 100% sommarkänsla, helt enkelt!

@ulrika.adsersen

En naturskön och stämningsfull bild, som för oss rakt in i sommaren! Sockorna i förgrunden spelar en tydlig huvudroll, samtidigt som bilden låter oss ta del av de spännande omgivningarna. Klipphällar och kluckande vågor, skapar harmoni och lugn. Kan det bli mera sommar än så här? Inte enligt oss…

@fredrika.falk1

Ett stilrent och naturnära stilleben, som låter oss dröja en stund i sommarkänslan. Blomman och underlaget fångar upp sockgarnets melering, samtidigt som möten mellan olika naturmaterial gör att strukturerna lyfter varandra. Den slitna trädstammen och den spröda stjälken, tar oss ut på en stilla kvällsrunda i sommarträdgården. Och där vill vi gärna stanna länge, länge..!

Samtliga vinnare har kontaktats, antingen via mail eller sociala medier.


Avslutningsvis vill vi bara rikta ett stort tack till alla ni som varit med och stickat footies. Det har varit så roligt att ta del av alla er fina sockor och bilder. Ni är helt enkelt bäst!

 

 

jarbo_rgb

© Copyright Järbo Garn.
Reproducering och publicering av material och texter är ej tillåten utan medgivande från Järbo Garn AB.
Du är däremot varmt välkommen att länka hit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *