Vårtecken-KAL: Vinnare

Då har det äntligen blivit dags att utse vinnarna i vår fototävling för Vårtecken-KAL!

Att utse tre favoriter var inte ett enkelt jobb – många fina bidrag har kommit in både via Facebook, Instagram och mail. Efter mycket funderande, vägande och vridande har vi dock kommit fram till att vinnarna är..

designkatrina

@designkatrina

En vackert sliten leksak adderar färg och form till det stickade. Med en stor portion lekfull kreativitet har @designkatrina komponerat ett fartfyllt stilleben som lockar ögat och väcker sticklusten! Bilden skänker oss både glädje och skaparlust, vilket gör denna till en självklar vinnare!

emmelie_brengesjo

Emmelie Brengesjö

Sybehör med historia skänker värme och sammanhang åt det stickade. Genom denna vackra inramning har Emmelie Brengesjö skapat ett finstämt stilleben som förmedlar både handarbetsglädje och vårljus! Vi älskar det, kort och gott!

bettina_legardt_nielsen

Bettina Legardt Nielsen

Hårt möter mjukt, när en putsad vägg med trä och järndetaljer får bilda dramatisk fond åt det stickade. Genom detta pricksäkra och vågade val av bakgrund skapas en grafisk helhet som verkligen sätter strålkastaren på mönster, material och struktur! Bettina har vågat, och för oss är allting vunnet!

Samtliga vinnare har kontaktats, antingen via mail eller sociala medier.


Avslutningsvis vill vi bara rikta ett stort tack till alla ni som varit med och stickat Vårtecken. Ni gör det värt all slit och möda, och vi blir så glada för alla era fina ord! Ni är helt enkelt bäst!

 

 

jarbo_rgb

© Copyright Järbo Garn.
Reproducering och publicering av material och texter är ej tillåten utan medgivande från Järbo Garn AB.
Du är däremot varmt välkommen att länka hit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *