Vinnare: OS-vanten

OS är över, och det har blivit dags att presentera vinnarna i vår fototävling för OS-vanten!

Många är ni som stickat Majas fina vantar, och många är ni också som tagit väldigt fina bilder av dem! Därför har det inte varit helt enkelt att utse vinnarna av guld, silver och brons i vår sticka-och-fota-tävling. Men, mina damer och herrar, efter mycket vridande och vändande så har vi ett resultat:

BRONS

@maskorochstygn

Med en vinterskir skridskobild bärgar @maskorochstygn bronset. Den tydliga fotoidén för tankarna vidare till konståkning i snölandskap. Och vilken skridskoprinsessa skulle inte vilja göra piruetter iklädd dessa frostiga vantar?


SILVER

@elleharald

Med en klassisk vintersportbild kniper @elleharald silvret. Ett spännande fotoperspektiv gör att den rätta längdåkarkänslan infinner sig – och matchningen mellan de vackra gamla träskidorna och de härligt rustika vantarna är så fin!


GULD

@nommeni

Med en färgstark OS-hyllning vinner @nommeni guld. Hennes bild fångar den genuina glädje som många av oss i norden känner inför vintersport. Och att låta vantarnas muddar få ränder i OS-ringarnas färger var ett riktigt genidrag, tycker vi!


Avslutningsvis vill vi bara rikta ett extra stort tack till all er som deltog i tävlingen. För er som vill sticka vantarna i efterhand eller göra ett extra par så hittar ni mönstret via följande länk: http://www.jarbo.se/os-vanten/

Trevlig stickning!

 

 

 

jarbo_rgb

© Copyright Järbo Garn.
Reproducering och publicering av material och texter är ej tillåten utan medgivande från Järbo Garn AB.
Du är däremot varmt välkommen att länka hit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *