Tävling: Vinn handarbetestidning!

Nu när många av er har semester som hägrar passar det ju perfekt med en tidning i solstolen!

Vi tävlar ut tre exemplar av senaste numret av fina handarbetestidningen Linda's Crafting Magazine. 

Gör såhär: 

  1. Berätta vad som inspirerar dig till handarbete! Det kan vara precis vad som helst. Växter, en riktigt god kopp kaffe, din sommarstuga... Fundera vad som får igång just dig!
  2. Skriv ditt svar i tävlingsinlägget på Facebook eller kommentera här under blogginlägget. Du kan även maila ditt svar till blogg@jarbo.se.

Tävlingen pågår fram till söndag den 16:e juni klockan 23.59. I början av nästa vecka får du veta om du vann!

Passar också på att tipsa om Lindas mysteriestickning som börjar i dag! Linda berättar att i hennes trädgård blommar just nu minst sju sorters blommor och grönskan har inspirerat henne till en socka i vår härliga Junior Raggi att trä på frusna fötter i midsommar. Mer info hittar du på hennes hemsida här.

Uppdatering: Nu har vi valt vinnare! Grattis till UllaCarin Johannesson, Maria Sjöstedt och Åsa Eriksson! Nedan ser ni vad som inspirerar dem:

Det som inspirerar mig är: om jag skapar något för att ge bort så tänker jag på den som ska få det. Vad gillar den för färger, ta upp färger eller mönster som finns i dess närhet det kan vara boplats, yrken m.m.
Jag blir inspirerad av naturens egna färger. Några höstbuskar tillsammans kan ge en färgexplosion som sätter igång kreativiteten.

Jag inspireras i min stickning av naturen runtomkring mig, av syrener på en promenad, av glimmande hav jag ser i bilfönstret på vägen till jobbet, av min trädgård på alla årstider, av skogens grönska, av forsens stenar, av ränderna på bussar som kör genom byn. Det blir många tröjor och koftor, sockor ovh vantar, blommiga och randiga, med rankor och flätor, med doft av sommar eller höstens löv, med färger från ängar på våren eller struktur från en åker på hösten, eller var det en gul lav på alens gråa stam jag såg igår. Men ibland behöver man inspiration från omvärlden och då är det perfekt att få bläddra i en handarbetstidning sittande trångt med alla gäster på svärmors stuga någonstans i andra ändan av Sverige en regning midsommar. 

Varje gång så fyller jag själ & hjärta med kärlek,energi rofylldhet & ofta en utmaning att fixa det lilla extra! Mitt livselixir! Den kombinationen får mej att vilja göra det om & om igen.