10 gratis mönster till våren

Letar du efter inspiration till vårens skapande?

Då har du kommit helt rätt! Här bjuder vi nämligen på 10 gratis mönster till som passar perfekt till våren. Häng med!


Vårsockan

Först ut är den ljuvliga Vårsockan som Maja Karlsson designat i Fairtrade-märkta Alegria från Manos del Uruguay. I vilka färger skulle du sticka den? Gratis mönster hittar du här på hemsidan.


Damtröjan "Ringblomma"

Hur fin är inte denna vårdoftande tröja som Katarina Segerbrand designat i vårt lin- och bomullsgarn Colin? Med massor av färger att välja bland kan vi nästan lova att du hittar en kombination som passar just dig. Hämta gratis mönster här på hemsidan.


Sotarmössa för hela familjen

Om våren kan det vara skönt att ha en lätt mössa under promenaden. Denna trendriktiga variant i vårt Ylle passar perfekt för detta ändamål! Gratis mönster hämtar du här på hemsidan.


Strukturstickad raglantröja till herr

Denna fina herrtröja i vårt nya lin- och viskosgarn Lilly passar verkligen perfekt till våren! Gratis mönster hittar du här på hemsidan


Pläden "Flora"

Världens finaste vårpläd virkar du av blommor i vårt Soft Cotton! Med massor av färger att välja bland är det bara fantasin som sätter gränser för hur du kan färglägga den. Hitta gratis mönster här på hemsidan.


Stickad barntröja

Våren är inte alltid värmande, och därför kan det vara skönt att ha en gosig ulltröja på lager! Till detta ändamål passar denna fina modell i Gästrike 2tr perfekt – bara att hämta gratis mönster här på hemsidan.


Trekantssjal med mönster

Vad vore våren utan en vacker sjal? Denna variant med fint mönster stickas i vårt nya lin- och viskosgarn Lilly. Gratis mönster hämtar du enkelt här på hemsidan.


Kofta med huva

Denna kofta med huva är verkligen det perfekta vårplagget – snygg, värmande, gosig och kan bäras till mycket! Vi föreslår att du sätter igång direkt! Gratis mönster hittar du här på hemsidan.


Virkade accessoarer

Våren är verkligen accessoarernas tid! Varför inte lägga upp till ett par handledsvärmare, en mössa eller ett pannband? Gratis mönster till samtliga modeller hittar du här på hemsidan.


Klänningen "Lilja"

Vi avslutar med en riktig vårfavorit – babyklänningen Lilja, stickad i vårt nya lin- och viskosgarn Lilly! I vilken färg skulle du sticka den? Hitta gratis mönster här på hemsidan.


Vilken modell blir du mest sugen på att göra? Vad tänker du sticka till våren? Lämna en kommentar nedan!