Zpagetti

Pris från 110,00 kr
I lager
Art. nr
10000000339

Originalet bland t-shirtgarn. 

Garngrupp: Bulky
Kvalitet:
 
90% Återvunnen högkvalitativ bomull, 10% Övriga fibrer
Nystan: Ca 900 g = 120 m
Rekommenderade stickor: 10.00-12.00 mm
Rekommenderad virknål: 10.00-12.00 mm

Observera: Eftersom att Zpagetti görs av återvunnen textil så kommer varje färg/mönster i limiterade upplagor. När du köper en nyans/shade så är det ett exempel på printmönster, men behöver inte överrestämma exakt med bilden. 

Zpagetti
Använd ej sköljmedel

Zpagetti

Ta ett steg in i Hoookeds underbara värld. Zpaghetti tillverkas av rester från mode- och textilindustrin, vilket gör det helrätt för alla som bryr sig om miljön. Det är ett vävt trikåband som till 92% består av härlig, återvunnen bomull. Eftersom materialet kommer från modeindustrin ligger färgerna dessutom alltid rätt i tiden. Zpaghetti passar perfekt till att sticka och virka både kläder, accessoarer och inredningsdetaljer med. Möjligheterna är oändliga!

Idén till Hoooked föddes 2007, när grundaren Geesje Mosies fick insyn i den enorma mängd textilavfall som den europeiska modeindustrin producerar. Detta ledde till utvecklandet av Zpagetti, ett 100% återvunnet bomullsgarn som kunde tillverkas av just dessa rester. Sen dess har sortimentet utökats med både garner och tillbehör. Grundidén har dock alltid varit densamma – att erbjuda hållbara produkter som gör skillnad, och alltid sätta miljön i första rummet.

De flesta av Hoooked’s garner är grova och lätt elastiska, vilket betyder att de passar perfekt för dig som just kommit igång med stickning eller virkning. Även erfarna handarbetare kan finna mycket glädje i dessa kvalitéer, då de är både enkla och roliga att skapa med.

^Topp Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.