Vissa varor är tillfälligt slut i lager på grund av pandemin. Läs mer här

Järbo lin

Vi smygstartar våren här på Järbo garn genom att lansera Järbo lin, vårt nya lingarn som kommer i 16 helt ljuvliga färger. Givetvis kommer även en rad nya mönster, designade av Kristin Blom.  
 
Vi kommer även att köra igång vårens knit-along (KAL)! Vi kommer att sticka ett av plaggen i kollektionen: en vacker t-shirt som heter Siw. Läs mer om KAL:en och vad du behöver för att delta på vår blogg.
 
Där får du ett nytt inlägg varje vecka som hjälper dig genom stickningen. Har du facebook får du gärna gå med i vår grupp där du kan dela bilder, ställa frågor och insupa massor av inspiration.

Mönstret kan du kika på redan nu här nedanför, så detta är alltså ingen mysteriestickning utan du kan välja att sticka helt i din egen takt. Mönstren ligger även på Ravelry om ni vill lägga dem bland era favoriter och på era projektsidor.

Här hittar du dessutom våra fina garnpaket till Siw! Det går förstås bra att sticka Siw i vilken nyans du vill. Här hittar du en karta med alla butiker som säljer Järbo lin - även de är redo att hjälpa dig med ditt köp!

Varning för att det är svårt att välja, färgpaletten är verkligen helt otrolig! 

Visa som Rutnät Lista

13 Produkter

Fallande
per sida
  1. Järbo Lin
    Järbo Lin
    Pris från 200,00 kr
Visa som Rutnät Lista

13 Produkter

Fallande
per sida
^Topp Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.