Sjön KAL

Sjön KAL

Välkommen till Sjön knit-along!

Koftan Sjön är designad av Inga-Lill Johansson och stickas nedifrån och upp i Léttlopi som är ett luftigt och varmt isländsk ullgarn. Oket har ett vackert mönster som är pricken över i:et i denna vackra kofta!
Totalt behöver du två färger. En färg används till bottenfärg och en färg används till mönsterfärg. Vi kommer tillsammans att sticka koftan med start nu och fram till mitten av december. För dig som vill sticka i lugnare tempo går det såklart lika bra.

För att delta behöver du garn och stickor. Dessa hittar du här i vår webbshop eller i en butik nära dig! Kolla in våra fina garnpaket i färgkombinationer som Sofia Kammeborn plockat ihop: Mylla, Flod, Ljung och Granit. Det går också bra att sticka koftan i vårt klassiska Raggi.

Den här knit-alongen utgår från mönstret och med jämna mellanrum får du matiga och pedagogiska blogginlägg som hjälper dig på vägen. För dig som helst stickar i eget tempo är det bara att följa mönstret. Datum för de olika delarna i KAL:en hittar du i material- och inspirationsinlägget här på bloggen. 

Gå gärna med i facebookgruppen Sjön knit-along där vi inspirerar varandra och där du har möjlighet att ställa frågor och visa bilder. Har du inte facebook går det såklart utmärkt att delta ändå, via blogginläggen där du även kan kommentera om du har funderingar. 

För fler detaljer om koftan, se mönstret. Vill du lägga till koftan bland dina favoriter på Ravelry, klicka här.

Visa som Rutnät Lista

12 Produkter

per sida
Fallande
 1. I lager
  'Sjön' - kofta med mönsterstickat ok
  GARNKVALITÉ Léttlopi (100 % isländsk ull. Nystan ca 50 g = 100 m)MASKTÄTHET Ca 18 m x 25 v slätst på st 4.5 =... Läs mer
 2. Tillfälligt slut
  Färgkarta Istex Léttlopi 50g
  44,00 kr
  Färgkarta från Istex. Läs mer
 3. Ny
  KnitPro Rundstickor Ginger Pris från:
  Pris från 93,00 kr
 4. Ny
  KnitPro Strumpstickor Ginger Pris från:
  Pris från 105,00 kr
 5. Tillfälligt slut
 6. Léttlopi Isländskt ullgarn Pris från:
  Pris från 42,00 kr
  Isländsk magi. Garngrupp: 5Kvalitet: 100% Isländsk UllNystan: Ca 50 g = 100 mRekommenderade stickor: 4.50-5.00... Läs mer
 7. Rundstickor Björk Pris från:
  Pris från 77,00 kr
  Kom närmare naturen. Läs mer
 8. Tillfälligt slut
 9. Wool Soap Lopi 500 ml
  225,00 kr
  Tvättmedel för ullplagg. Läs mer
 10. Wool Softener Lopi 500 ml
  225,00 kr
  Balsam för ullplagg. Läs mer
Visa som Rutnät Lista

12 Produkter

per sida
Fallande