Vissa varor är tillfälligt slut i lager på grund av pandemin. Läs mer här
Sjön KAL

Sjön KAL

Koftan Sjön är designad av Inga-Lill Johansson och stickas nedifrån och upp i Léttlopi som är ett luftigt och varmt isländsk ullgarn. Oket har ett vackert mönster som är pricken över i:et i denna vackra kofta!
Totalt behöver du två färger. En färg används till bottenfärg och en färg används till mönsterfärg. Vi kommer tillsammans att sticka koftan med start nu och fram till mitten av december. För dig som vill sticka i lugnare tempo går det såklart lika bra.

För att delta behöver du garn och stickor. Dessa hittar du här i vår webbshop eller i en butik nära dig! Kolla in våra fina garnpaket i färgkombinationer som Sofia Kammeborn plockat ihop: Mylla, Flod, Ljung och Granit. Det går också bra att sticka koftan i vårt klassiska Raggi.

Den här knit-alongen utgår från mönstret och med jämna mellanrum får du matiga och pedagogiska blogginlägg som hjälper dig på vägen. För dig som helst stickar i eget tempo är det bara att följa mönstret. Datum för de olika delarna i KAL:en hittar du i material- och inspirationsinlägget här på bloggen. 

Gå gärna med i facebookgruppen Sjön knit-along där vi inspirerar varandra och där du har möjlighet att ställa frågor och visa bilder. Har du inte facebook går det såklart utmärkt att delta ändå, via blogginläggen där du även kan kommentera om du har funderingar. 

För fler detaljer om koftan, se mönstret. Vill du lägga till koftan bland dina favoriter på Ravelry, klicka här.

Visa som Rutnät Lista

12 Produkter

Fallande
per sida
 1. Ístex Léttlopi
  Ístex Léttlopi Isländskt ullgarn
  Pris från 45,00 kr
 2. KnitPro Rundstickor Ginger
  KnitPro Rundstickor Ginger
  Pris från 92,00 kr
 3. KnitPro Strumpstickor Ginger
  KnitPro Strumpstickor Ginger
  Pris från 100,00 kr
 4. Rundstickor Björk
  Rundstickor Björk
  Pris från 77,00 kr
Visa som Rutnät Lista

12 Produkter

Fallande
per sida
^Topp Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.