Läser in...

ARV - Mönsterhäfte 2

Innehåller 11 mönster till dam och herr som passar en stilren och tidlös garderob. Den fina tröjan på omslaget är faktiskt virkad!

Järbo har tillverkat garn sedan 1890-talet. Vårt arv är kärleken till materialet och drömmen om en mjukare, varmare värld. I kollektionen ARV står händernas kunskap i centrum. Vi vilar tryggt i den nordiska traditionen och möter framtiden med nyfiken blick. Våra plagg ska kunna bäras och ärvas av generationer. Hållbar form för en ny tid! På så vis vill vi förena det gamla med det nya och föra arvet vidare. Så att du också blir en del av det. Varje mönster har sin egen historia att berätta. Hoppas du vill upptäcka den tillsammans med oss!

Se eventuella rättelser här.

Art. nr 95164
Varumärke Järbo
Tips & Råd Garnalternativ: Observera att masktäthet, garnåtgång samt den slutliga formen kan variera vid byte av garn (även med garn i samma garngrupp).
För att undvika frågetecken: Tänk på att läsa igenom beskrivningen noga innan du påbörjar ditt arbete.
Masktäthet: Sticka/virka alltid en provlapp enligt rekommendationen. Stämmer det inte med masktätheten som anges, prova med tunnare eller grövre stickor/virknål. Om masktätheten inte stämmer kan resultatet få fel mått och form.
Markera storleken du stickar/virkar så är det lättare att följa beskrivningstexten.
Diagram: Det underlättar att följa med i diagrammet om du sätter en linjal längs med den rad du stickar/virkar.
Copyright Nordanå Crafts AB
Version 1

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!