Läser in...

Dags för andra delen i vår lilla garnutmaning – välkommen!

Vår garnutmaning går ut på att tänka till lite extra kring ett visst område, och sedan skapa något av garn utifrån det temat. Här gäller det verkligen att tänka fritt och kreativt, för vi tänker inte komma med några pekpinnar! Varje vecka kommer vi att bjuda på ett nytt tema som ni sedan får skapa utifrån. För att göra det extra spännande lägger vi dessutom in ett tävlingsmoment där de tre mest kreativa bidragen från varje vecka belönas med fina priser som valts ut av mig och Maja!

För att vara med i garnutmaningen är det bara att du fotar ditt bidrag och lägger upp det på Instagram under hashtaggen #garnutmaning eller på vår Facebook-sida i tävlingsinlägget som ligger längst upp. Du kan även maila in ditt bidrag till blogg@jarbo.se. Varje veckotävling pågår från det att veckans tema publicerats fram till söndag kl. 23.59 samma vecka. Vinnarna publiceras sen i alla våra kanaler dagen efter!

Veckans tema är…. ACCESSOARER AV GARN!

Vi hoppas att ni antar vår utmaning genom att bidra med vackra och spännande handarbetsalster! Den här veckan är ni nämligen med och tävlar om ett tillbehörskit, alltså accessoarer till syskrinet, särskilt anpassat för stickare och virkare såklart!

Mer inspiration hittar du på bloggen, Pinterest och i våra sociala medier! Nu är det bara att plocka fram garn, så önskar vi dig ett stort.. LYCKA TILL!!Jag älskar att sticka och virka smått & snabbt! Tycker det är så roligt att mixa och matcha färger och material och att hitta smarta funktioner. Här bjuder jag på ett stickat armband med en alldeles speciell, finurlig funktion för oss handarbetare, men är såklart fint även utan flätsticka <img draggable="false" src="https://s.w.org/images/core/emoji/2.3/svg/1f609.svg" alt="